Kiinnostaako ura näköalapaikalla?

Menestyneitä yrityksiä yhdistää yksi asia: motivoitunut henkilöstö.

DRA on työpaikka, jossa kehitytään ja viihdytään. Olemme inhimillinen ja välittävä yritys, jossa henkilökunta innostuu ja motivoituu yhdessä huippusuorituksiin. Osallistumme aktiivisesti koulutuksiin, sekä kouluttajina että oppijoina. Hallintokohinaa hiljentämällä luomme hyvän työflown ja annamme asiantuntijoillemme rauhan syventyä omaan työhönsä.

Kuinka työskentelemme

DRA:n yrityskulttuuri on innovatiivinen sekä avoin uusille tuulille ja asiakkaiden palvelutarpeille. Kehitämme jatkuvasti palvelujamme ja työskentelytapaamme. Asiantuntijatyössä jaamme näkemyksiä ja sparraamme kollegaa päivittäin. Hyvä ja rento tunnelma säteilee myös asiakastyöhön. Substanssitiimeissä jalostamme asiantuntemustamme asiakkaan hyödyksi. Joukossa viisaus vahvistuu!

Meillä viihtyvät ihmiset, joita monipuoliset työtehtävät sekä tavoitteellinen työkulttuuri innostavat. Yrityksessämme pääset etenemään urallasi sekä kehittämään itseäsi ja osaamistasi kansainvälisessä työympäristössä. Meillä asiantuntemus tarttuu!

Jos tunnet sopivasi joukkoon, lähetä meille avoin hakemus.

 

Avoimet työpaikat

We are searching for a new expert to join our Market Access team

The role of the expert is to provide our clients with high-quality services in the field of pricing, reimbursement and health economics. Performing the diverse tasks in this position requires wide knowledge of the field as well as a high flexibility. Responsibilities include, but are not limited to: • Handling the Market Access processes in […]

Avoin hakemus

Etsitkö uusia urapolkuja? Täytä avoin hakemus tästä.

DRA @ Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More