Kiinnostaako ura näköalapaikalla?

Menestyneitä yrityksiä yhdistää yksi asia: motivoitunut henkilöstö.

DRA on työpaikka, jossa kehitytään ja viihdytään. Olemme inhimillinen ja välittävä yritys, jossa henkilökunta innostuu ja motivoituu yhdessä huippusuorituksiin. Osallistumme aktiivisesti koulutuksiin, sekä kouluttajina että oppijoina. Hallintokohinaa hiljentämällä luomme hyvän työflown ja annamme asiantuntijoillemme rauhan syventyä omaan työhönsä.

Kuinka työskentelemme

DRA:n yrityskulttuuri on innovatiivinen sekä avoin uusille tuulille ja asiakkaiden palvelutarpeille. Kehitämme jatkuvasti palvelujamme ja työskentelytapaamme. Asiantuntijatyössä jaamme näkemyksiä ja sparraamme kollegaa päivittäin. Hyvä ja rento tunnelma säteilee myös asiakastyöhön. Substanssitiimeissä jalostamme asiantuntemustamme asiakkaan hyödyksi. Joukossa viisaus vahvistuu!

Meillä viihtyvät ihmiset, joita monipuoliset työtehtävät sekä tavoitteellinen työkulttuuri innostavat. Yrityksessämme pääset etenemään urallasi sekä kehittämään itseäsi ja osaamistasi kansainvälisessä työympäristössä. Meillä asiantuntemus tarttuu!

Jos tunnet sopivasi joukkoon, lähetä meille avoin hakemus.

 

Avoimet työpaikat

Sales Manager

  Omaatko tuloshakuisen asenteen ja asiakastyytyväisyyden takaavan neuvotteluotteen? Innostutko myyntitapaamisista ja asiakashankinnasta? Onko lääkkeen elinkaari sinulle tuttu ja palat halusta tarjota alan arvostetuimpia asiantuntijoita asiakkaidemme toimeksiantoihin? Jos vastasit kyllä, olet etsimämme henkilö! Etsimme vakituiseen työsuhteeseen SALES MANAGERIA Tehtävässä pääset vastaamaan vuosittaisesta myyntisuunnitelmasta ja -tavoitteista sekä nimettyjen asiakkaiden myynnin kehittymisestä ja asiakastyytyväisyydestä. Päiväsi koostuvat myyntineuvotteluista ja […]

Market Access Team Leader

DRA Consulting Oy is a Finnish pioneer in pharmaceutical expert services. DRA supports international companies to ensure a smooth process from product development to market launch – always the fastest way. DRA is well known as a competent, reliable and dynamic partner who finds the best solutions in different phases of the regulatory life cycle. […]

Avoin hakemus

Etsitkö uusia urapolkuja? Täytä avoin hakemus tästä.

DRA @ Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More